CERTIFICAREA

ISO 9001

Familia ISO 9000 abordează diverse aspecte ale managementului calității și conține unele dintre cele mai cunoscute standarde ISO. Regulile oferă toate instrucțiunile și instrumentele pentru companii și organizații care doresc să le asigure produsele și serviciile cu intenția de a răspunde în mod constant nevoilor clientului. Standardul ISO 9001: 2008 stabilește, în special, criteriile pentru un sistem de management al calității și este singurul standard din familie care poate fi certificat. Poate fi folosit de orice organizație, mare sau mică, indiferent de sfera activităților sale.

ISO 14001

ISO 14000 oferă instrumente practice pentru companii și organizații care încearcă să identifice și să controleze impactul asupra mediului și să-și îmbunătățească continuu performanțele de mediu.
ISO 14001: 2004 stabilește criteriile pentru un sistem de management de mediu și acesta poate fi certificat. Nu indică cerințele pentru performanța de mediu, dar stabilește un cadru pe care o companie sau o organizație îl poate urma pentru a stabili un sistem de management eficient al mediului. Poate fi folosit de orice organizație indiferent de activitatea sau industria sa.

OHSAS 18001

OHSAS 18001 (seria de evaluare a sănătății și securității muncii) definește cerințele pentru un sistem de management al securității și sănătății muncii (SSM), prevăzut de lege și în funcție de pericolele și riscurile susceptibile să fie prezente la locul de muncă. OHSAS 18001 este complet compatibil cu standardul ISO 9001 pentru sistemele de management al calității și ISO 14001 pentru sistemele de management de mediu. În acest fel, companiile care doresc se pot integra cu ușurință între ele aceste trei sisteme de management diferite.

AFER

Autoritatea Feroviara Romana AFER

Numar de inregistrare - Furnizor Feroviar autorizat: AF 5694

Agrement Tehnic Feroviar: AT 478/2013

Birou de referinta: Bucuresti

Agrementare: Proiectare, Consultanta si Asistenta Tehnica in domeniul infrastructurii feroviare si de metrou

APDP

Asociatia Profesionala de Drumuri si Poduri Romania APDP

Numar de inregistrare: 0305/ 18.11.2009

Birou de referinta: Bucuresti

Atestare: Proiectare si consultanta pentru realizarea de drumuri, poduri si constructii aferente in cadrul CNADNR si al Consiliilor Judetene si Localerities.

BIM

Inginerii noștri sunt atestați în BIM MANAGEMENT de către o companie independentă în conformitate cu standardul UNI 11337