"Oamenii de stiinta viseaza sa faca lucruri marete.
Inginerii le realizeaza." (James Michener)

Grupul

În urmă cu 10 ani, un grup de profesioniști cu treizeci de ani de experiență de succes în sectorul ingineriei civile din Italia a decis să își lărgească orizonturile și să creeze o nouă organizație internațională gata să facă față provocărilor viitorului într-un sector care a devenit extrem de dinamic și competitiv: această decizie este începutul poveștii grupului ITR ENGINEERING care a început prin înființarea ITALROM INGINERIE INTERNATIONALA SRL.

Astăzi, într-adevăr, ITALROM face parte dintr-o organizație inginerească mai importantă și nu mai este un pariu, ci este o poveste de succes: cu unități de operare în Italia (MITES INGEGNERIA ITALIANA SRL), România (ITALROM INGINERIE INTERNATIONALA SRL), Polonia (IRP BIURO PROJEKTOW SP.ZO.O.) și Franța (INFRA CONSEIL SARL), grupul a atins și a depășit obiectivele ambițioase ale originilor sale, iar cu o organizație care poate conta cu peste 40 de profesioniști cu înaltă calificare, acum este o prezență consolidată pe piața firmelor de proiectare și consultanță care operează în domeniul lucrărilor de infrastructură și civile mari. Efortul material și organizațional a făcut posibilă câștigarea încrederii partenerilor importanți și aprecierea clienților exigenți.

Grupul este organizat pentru a oferi servicii profesionale de inginerie în domeniul civil, de la infrastructuri de transport la clădiri civile și industriale, de la studii de trafic până la gestionarea proiectelor. Personalul societății, situat în diferite orașe, este format din ingineri, arhitecți, geologi, proiectant BIM / Cad, directori. Personalul de lucru, compus din profesioniști Senior și Junior, reprezintă un amestec echilibrat între experiență și inovație și integrează perfect diferitele experiențe europene. Resursele tehnice reprezintă un număr mare de stații de lucru dislocate între Italia, România, Polonia și Franța. Compania dispune de hardware modern și software internațional. Spațiul de lucru este asigurat de sisteme avansate de comunicații video și de prezența serverelor centrale cu tehnologie Cloud / VPN.

Inovația a fost o valoare de bază de-a lungul istoriei firmei. În ultimii ani, Grupul a dezvoltat abilități în BIM și a lucrat puternic pentru a experimenta potențialul tehnologiei și digitalizării informațiilor. Inovația a reprezentat o valoare de bază în întreaga istorie a firmei. În ultimii ani, Grupul și-a dezvoltat abilitățile în cadrul BIM și a lucrat cu perseverenta  pentru a experimenta potențialul de digitalizare a tehnologiei și informațiilor.